Hráči na hostování: Čisté konto Vágnera i gól Prebsla | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Čisté konto Vágnera i gól Prebsla

Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Ewerton (FC Baník Ostrava): Páté utkání v řadě, kdy zaznamenal bod za branku či asistenci. V duelu se Slovanem Liberec proměnil v prvním poločase pokutový kop utáhlou střelou do levého horního rohu. Byl tvůrcem i u druhého gólu, kdy předvedl dobrou kombinaci poblíž rohového praporku. Jeho další střelecký pokus šel těsně vedle tyče. Baník doma remizoval 2:2.

Filip Prebsl (FC Slovan Liberec): Dobrým výkonem potvrdil svou formu, navíc vyrovnal hlavou po rohovém kopu na konečný výsledek 2:2. Liberci to však na skupinu o titul nestačilo, a tak budou hrát o Konferenční ligu.

Filip Horský (FC Slovan Liberec): Naskočil na posledních 30 minut, bohužel se mu nepodařilo zapsat na střeleckou listinu.

Ebrima Singhateh (SK Sigma Olomouc): Vysokou prohru Olomouce pozoroval pouze zlavičky náhradníků. Sigma doma prohrála se Spartou 1:4.

Daniel Fila (FK Teplice): Nevydařený zápas ve Štruncových sadech, za 85 minut mu nepodařilo vývoj utkání změnit brankou. Teplice prohrály 0:3.

Albert Labík (FK Teplice): Nastoupil v základní sestavě a byl vystřídán v 70. minutě po druhém inkasovaném gólu.

Antonín Kinský (FK Pardubice): Při střetu ve vršovickém Ďolíčku měl plné rukavice práce. Dvěma zákroky podržel svůj tým. Na bod to nestačilo a duel s Bohemians skončil 2:1 pro domácí.

Marek Icha (FK Pardubice): Ze středu zálohy se přesunul na pravého obránce vedle svého kolegy Denise Halínského.Oba měli mnoho práce, zápas se odehrával spíše na pardubické polovině.

Denis Halinský (FK Pardubice): V úvodu první půle měl šanci na svých kopačkách, bohužel nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče.

Michal Beran (Bohemians 1905): Povedené utkání předvedl třiadvacetiletý záložník. V prvním poločase se dostal ke střele zpoza vápna, kterou chytil Antonín Kinský.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Matyáš Vágner (Sellier & Bellot Vlašim): Hned v úvodu utkání si připsal důležitý zákrok, který vytáhl konečky prstů. O chvíli později musel znovu likvidovat střelecký pokus k levé tyči. V druhém poločase si sáhl na střelu, která šla nad břevno. Svými zákroky podržel své spoluhráče. Utkání s Kroměříží zvládla Vlašim bodově naplno výhrou 2:0.

Victor Osuagwu (Sellier & Bellot Vlašim): Za 90 minut na hřišti se mu nepodařilo střelecky prosadit.

Štěpán Beran (Sellier & Bellot Vlašim): Na kraji zálohy si připsal plnou porci minut a žlutou kartu.

Martin Šubert (Sellier & Bellot Vlašim): Naskočil na závěrečnou půlhodinu, aby podpořil ofenzivu.

David Planka (Sellier & Bellot Vlašim): Po prodloužení smlouvy do června 2026 pomohl k výhře svým dobrým výkonem.

Erik Biegon (Sellier & Bellot Vlašim): Svou šanci vyhlížel pouze na lavičce náhradníků.

Jan Stejskal (MFK Vyškov): Chyběl v sestavě z důvodu zranění.

Liga 1, Rumunsko

Andres Dumitrescu (Sepsi OSK): Nastoupil v základní sestavě, ale nedokázal změnit vývoj utkání. Navíc v prvním poločase viděli červenou kartu hned dva spoluhráči Dumitresca. Sepsi se ve skupině o titul nedaří a prohrálo s CFR Kluž 1:2.

Jakub Hromada (Rapid Bukurešť): Do utkání nezasáhl z důvodů zranění.

KVNB Beker, Nizozemsko

Ondřej Lingr (Feyenoord Rotterdam): Naskočil v roli žolíka na posledních 13 minut. Feyenoord si výhrou 3:1 zajistil účast v základní skupině Ligy mistrů z druhého místa.

Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

17. 5. 2024
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články