V sobotu 4. května proti Slovácku | SK Slavia Praha
Více

V sobotu 4. května proti Slovácku

Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Slávistky jednoznačně potvrzují svou dominanci v letošní sezoně soutěže. Během základní části nepoznaly hořkost porážky, a pokračují i v nadstavbové části, kde dokázaly přehrát na domácím hřišti v Horních Měcholupech Slovan Liberec a následně před 6216 fandících fanoušků ve Fortuna Areně deklasovat Spartu výsledkem 4:1! V čele tabulky ligových střelkyň se drží keňská útočnice Marjolen Nekesa, která nastřílela 22 branek. V případě vítězství mohou naše fotbalistky slavit mistrovský titul, který by pro ně znamenal již třetí v řadě a celkově 23.

„Zápas se Slováckem určitě nebude jednoduchý, ale jsme velmi dobře připravené a naladěné. Chceme si udržet vítěznou sérii a naladit se dobrým výkonem před finále poháru, které nás čeká další týden," říká před utkáním záložnice Michaela Khýrová.

Naše fotbalistky se opět střetnou se Slováckem, a to již v příštím týdnu ve středu 8. května od 12:45, kdy se utkají ve finále poháru ve Velkém Meziříčí. Více informací zde.

Utkání začíná od 15:00 na hřišti v Kunovicích a sledovat ho můžete před aplikaci VEO LIVE.

Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

17. 5. 2024
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články