Slavia a Slovácko společně pro autisty | SK Slavia Praha
Více

Slavia a Slovácko společně pro autisty

Slávisti v sobotu vyzvou v Uherském Hradišti domácí Slovácko, oba kluby v rámci vzájemného duelu společně podpoří kampaň Auty pro autisty spojenou se Světovým dnem autismu, který je každoročně připomínán 2. dubna.

Za každý vhozený aut slávisti věnují 100 Kč prostřednictvím transparentního účtu z.s. Horní Dolní na vzdělávání žáků s poruchou autistického spektra na Základní škole a Mateřské škole Šafaříkova v Uherském Hradišti.

Výsledná částka bude předána ve čtvrtek 4. dubna na ZŠ a MŠ Šafaříkova při vernisáži výstavy obrazů a fotografií z akce Malování v plenéru žáků školy pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami ve spolupráci se ZUŠ a SUPŠ Uherské Hradiště.

Na transparentní účet z.s. Horní Dolní mohou fanoušci přispět už před zápasem přes unikátní QR kód libovolnou částkou, akce běží do 2. dubna, na který připadá Světový den autismu.

DĚKUJEME!


Aktuálně

Béčko si odvezlo z Velvar bezbrankovou remízu

13. 6. 2024
Slávistická rezerva na úvod play off ČFL o postup do 2. nejvyšší soutěže remizovala ve Velvarech 0:0. Odveta je na programu v sobotu 15. června od 10:15 na Xaverově.

Den pro zdraví seniorů v Edenu

13. 6. 2024
Eden se podruhé stane místem konání jedinečné akce zaměřené na podporu zdraví a aktivního života seniorů. SK Slavia Praha ve spolupráci se Senior fitnes z.s. připravuje na 19. června Den pro zdraví, který přinese pestrý program pro všechny účastníky.

Petr Ševčík donominován na EURO

12. 6. 2024
Petr Ševčík míří na svůj druhý evropský šampionát, ve středu odpoledne nahradil v nominaci zraněného Michala Sadílka. Gratulace a hodně štěstí, Šévo!

Další články