MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

Prožijte derby žen prostřednictvím MATCHDAY a Diany Bartovičové, která vás skrze svůj mikrofon vtáhne do kabiny žen, přenese pocity z hřiště přímo k vám a nechá vás pocítit emoce pod Tribunou Sever.

Fanoušci zamířili před zápasem do fanzony, kde si mohli zasportovat a ochutnat mimo jiné i specialitu v podobě vietnamského guláše od Adama Runduse. Výtěžek z prodeje guláše a ze vstupného šel na pomoc šestiletému Jáchymovi, který trpí dětskou mozkovou obranou.

Tým Karla Pitáka vstupoval do zápasu v roli favorita, pocit porážky zažil naposledy v březnu minulého roku a na zápas do Fortuna Areny se těšil. Utkání odstartovalo neproměněnou penaltou soupeře ve 4. minutě, pak už dominovaly hráčky v červenobílých dresech. Vyjma Terezy Szewieczkové se prosadily i Denisa Veselá s Martinou Šurnovskou. Ve Fortuna Areně se sešlo 6 216 diváků, kteří nejenže stanovili nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské soutěže, ale také svým hlasitým povzbuzováním doprovázeli celé utkání. Zazněly všechny klasické chorály, bubnovali a vytvořili naprosto úžasnou atmosféru.

Slávisti, děkujeme za skvělou kulisu, kterou jste holkám připravili! Užijte si nový MATCHDAY.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články