Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

„Mé cíle jsou teď jasné. Udržet se s Pardubicemi v první lize a pokud budu mít příležitost jít do přípravy s A-týmem Slavie, tak určitě zabojovat o místo tady,“ říká odhodlaně urostlý stoper.

Dvacetiletý střední obránce Denis Halinský aktuálně hostuje v ligových Pardubicích. Do Slavie přišel v létě roku 2022 a ihned zamířil na hostování do druholigové Vlašimi. Ve své první sezoně za Vlašim nastoupil do dvaceti osmi utkání a podařilo se mu vstřelit jednu branku. V sešívaném dresu nastoupil pouze do modelového utkání na portugalském zimním soustředění v Algarve.

Od léta sbírá své premiérové prvoligové zkušenosti v Pardubicích. Za Východočechy nastoupil do dvaadvaceti utkání v první lize a dvou v MOL Cupu.

Halinský patří rovněž mezi stálé mládežnické reprezentanty, aktuálně nastupuje za reprezentační výběr U21.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články