Informace pro fanoušky na derby žen ve Fortuna Areně | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na derby žen ve Fortuna Areně

Fotbalistky Slavie vyzvou podruhé v historii na domácím stadionu v Edenu 27. dubna od 15:00 hodin rivala ze Sparty. Permanentní vstupenky na derby žen nejsou platné, podmínkou pro vstup na stadion je stáhnout si bezplatně v aplikaci Slavie, nebo Ticketportalu náhradní vstupenku, děti mají vstup zdarma, ostatní za libovolně zvolenou sumu. Slávisti, přijďte fandit!

Vstup pro permanentkáře zdarma

Permanentní vstupenky na derby žen nejsou platné, podmínkou pro vstup na stadion je stáhnout si náhradní vstupenku na místo své permanentky. Náhradní vstupenku je možné si stáhnout od 2. dubna 14:00 v aplikaci Slavia v sekci Vstupenky - Rezervace - Zápasy, nebo od 16:00 na stránkách Ticketportalu (ve svém uživatelském účtu) a to do 10. dubna 16:00, poté budou nevyužita místa uvolněna do prodeje. Stadion bude otevřen hodinu před utkáním.

Permamentkáři budou mít přednastavenou rezervaci zdarma, ale v případě, že budou chtít přispět na Nadační fond Slavie, mohou si vybrat částku dle uvedených možnosti.

Volný prodej

Pro vstup na utkání se každý fanoušek musí prokázat platnou vstupenkou. Vstupenky je možné zakoupit ve volném prodeji od 2. dubna od 14:00 v aplikaci Slavia (v sekci Vstupenky – Prodej - Zápasy) a od 16:00 na stránkách Ticketportalu v události. Vstupenku na utkání lze také zakoupit na pokladnách stadionu v Edenu v rámci otevírací doby a v den zápasu. Cena vstupenky je volitelná, výši částky, za kterou si chcete koupit lístek, si zvolíte při nákupu pod záložkou slevy, a to 50, 100, 200, nebo 500 Kč. Na nákup lístku nelze uplatnit žádné další slevy. Pro vstup na utkání je nutné mít vstupenku (hometicket) v tištěné podobě, nebo ve vašem mobilním telefonu.

Děti do 14 let mají vstup zdarma, každý fanoušek se musí prokázat u vstupu vstupenkou, při nákupu tedy v košíku zaklikněte dětskou slevu.

Výtěžek z prodeje pro Jáchyma

Výtěžek ze vstupného daruje klub na podporu Nadačního fondu Slavie a to konkrétně na neurorehabilitační program pro šestiletého Jáchyma, který bude na zápase osobně přítomen. Jáchym trpí dětskou mozkovou obranou, středně těžkou mentální retardací a epilepsií, nákladná léčba by umožnila Jáchymovi v terapiích pokračovat a pomoci mu postavit se na nohy.

Možnost přispět bez nákupu vstupenky
Pokud chcete podpořit sbírku a víte, že nemůžete na zápas přijít osobně, využijte prosím možnost přispět na konto Nadačního fondu Slavie. Přispět můžete zasláním peněz
na účet č. 123-9937850267/0100 libovolnou částkou, jako variabilní symbol použijte - 9904

Soutěž o vstupenky

Každý týden proběhne losování ze všech prodaných vstupenek o 10 ks běžných vstupenek na utkání nadstavby A-týmu mužů. Po ukončení prodeje proběhne další velké slosování ze všech fanoušků, kteří mají zakoupenou vstupenku a navštíví utkání žen o 2 VIP vstupenky na vybrané utkání nadstavby A-týmu mužů.

  • Losování ze zakoupených vstupenek za období 2. 4. – 7. 4.
  • Losování ze zakoupených vstupenek za období 8. 4. – 14. 4.
  • Losování ze zakoupených vstupenek za období 15. 4. – 21. 4.
  • Losování ze všech zakoupených vstupenek o 2 VIP vstupenky na zápas nadstavby

Slávistky ze čtrnácti zápasů základní části ani jednou neprohrály a před nadstavbou mají v tabulce sedmibodový náskok před svými městskými rivalkami ze Sparty. Poslední krok k mistrovskému titulu tak mohou udělat v derby 27. dubna, od 15:00, ve Fortuna Areně. Přijďte je podpořit.


Aktuálně

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Další články