ONLINE: Od 15:00 poslední zápas podzimu v Ostravě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 poslední zápas podzimu v Ostravě

Slávisté od 15:00 uzavírají podzimní část sezony utkáním v Ostravě. Do základní sestavy se vrací Jan Bořil a Muhamed Tijani.

Sešívaní hrají od 15:00 poslední zápas roku 2023 v Ostravě. Jindřich Trpišovský udělal oproti čtvrteční výhře nad Servette FC celkem pět změn. Při karetním trestu Igoha Ogbua se do stoperské trojice vrací kapitán Jan Bořil. Uprostřed začíná Petr Ševčík s Christosem Zafeirise. Kraje mají na starosti Michal Tomič s Conradem Wallemem. V útočném trojzubci po boku Václava Jurečky hrají od první minuty Mick van Buren a Muhamed Tijani.

Ze zdravotních důvodů chybí Matěj Jurásek a dlouhodobě zraněný David Pech. Oscar s Tarasem Kačarabou jsou nemocní. Lukáš Masopust a Lukáš Provod po nemoci ještě nejsou připraveni k zápasu. Igoh Ogbu chybí kvůli trestu za čtyři žluté karty.

SESTAVA: Mandous – Vlček, Holeš, Bořil – Tomič, Zafeiris, Ševčík, Wallem – Jurečka – van Buren, Tijani

LAVIČKA: Kolář, Sirotník – Sinyan, Tecl, Chytil, Douděra, Dumitrescu, Hromada, Schranz

Zápas začíná od 15:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články