ONLINE: Od 18:00 derby na Letné, v bráně poprvé Staněk | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 derby na Letné, v bráně poprvé Staněk

Slavia od 18:00 hraje na Letné 310. derby. Soutěžní premiéra čeká Jindřicha Staňka v brance, s kapitánskou páskou hraje Jan Bořil.

Sešívaní do ligového 310. derby vyběhnou se čtyřmi změnami oproti středečnímu duelu s odvěkým rivalem. Soutěžní premiéra v brance Slavie čeká uzdraveného Jindřicha Staňka. Ve stoperské trojici před ním prožije první derby v základní sestavě Tomáš Vlček. Do útoku se vrací Václav Jurečka. S kapitánskou páskou tým povede Jan Bořil. Po zranění je na lavičce připravený Matěj Jurásek.

Kvůli zdravotním problémům chybí Christos Zafeiris, Petr Ševčík, Conrad Wallem, Ondřej Kolář, Sheriff Sinyan a dlouhodobě zraněný David Pech.

SESTAVA: Staněk – Vlček, Holeš, Zima – Douděra, Masopust, Oscar, Bořil – Jurečka, Chytil, Schranz

LAVIČKA: Mandous, Sirotník - Ogbu, Tijani, Tecl, Diouf, van Buren, Provod, Tomič, Zmrzlý, Jurásek

Zápas začíná od 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

PREVIEW: Douděra a Trpišovský před 311. derby

9. 5. 2024
Nejdůležitější derby letošní sezony se blíží, hrát se bude v sobotu od 17:30 na Letné. O střetnutí pražských rivalů s pořadovým číslem 311 promluvili Jindřich Trpišovský a David Douděra, autor vítězné rány z finále MOL Cupu v roce 2023.

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Další články