Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech | SK Slavia Praha
Více

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Souboj prvního s posledním se uskuteční na domácím stadionu v Horních Měcholupech. Při posledním střetnutí zde bylo více než tisíc fanoušků, kteří fandili v remízovém duelu proti Spartě, kde se hattrickem blýskla Michaela Khýrová.

„Minulý zápas proti Brnu, kde jsme zvítězily rozdílem jedenácti branek, se nám podařilo zapracovat na tom, co nás trošku v předchozích zápasem trápilo a to je proměňování šancí. V zápase proti Pardubicím na to budeme chtít navázat a prezentovat se hezkým fotbalem. Věříme, že po minulé návštěvě přijde hodně fanoušků, kteří na nás poslední zápasy chodí a užijeme si společně vítěznou sobotu,“ říká před duelem útočnice Karolína Křivská.

Stejně jako v minulém zápase se můžete těšit na občerstvení v areálu v Horních Měcholupech, otevřenou tribunu a skvělou atmosféru. Utkání začíná od 14:0 na stadionu v Horních Měcholupech, vstupné je zdarma.


Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články