ONLINE: Od 18:00 proti Viktorii Plzeň ve Štruncových sadech | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 proti Viktorii Plzeň ve Štruncových sadech

Slávisté hrají od 18:00 s plzeňskou Viktorií ve Štruncových sadech. Do sestavy se vrací Igoh Ogbu a Conrad Wallem po karetním trestu.

Jindřich Trpišovský udělal dvě změny oproti domácímu zápasu s Bohemians. Zraněného Tomáše Holeše ve středu obrany nahradí nigerijský stoper Igoh Ogbu. Po odpykaném trestu za čtyři žluté karty se vrací norský křídelník Conrad Wallem, který nastoupí na levém křídle a nahradí zraněného Davida Douděru. Václav Jurečka bude podporovat Mojmíra Chytila na hrotu útoku. S kapitánskou páskou povede mužstvo Petr Ševčík.

Ze zdravotních důvodů chybí David Douděra, Tomáš Holeš a Ivan Schranz.

Sestava: Staněk – Vlček, Ogbu, Zima, Zmrzlý – Oscar, Ševčík – Wallem, Jurečka, Provod – Chytil

Lavička: Mandous – Sinyan, Masopust, Tijani, Zafeiris, Tecl, Diouf, van Buren, Bořil, Tomič, Jurásek

Zápas začíná v 18:00 a přímým přenosem ho vysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio

Aktuálně

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

13. 5. 2024
Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

PREVIEW: Ševčík a Houštecký před Plzní

13. 5. 2024
Čtyři dny po remíze v derby čeká slávisty předposlední domácí duel v sezoně. Do Edenu přijede třetí Plzeň. O duelu promluvil asistent Zdeněk Houštecký a záložník Petr Ševčík.

Výhra žen s Libercem, série 24 zápasů bez porážky

13. 5. 2024
V nadstavbové části 1. ligy žen si naše fotbalistky připsaly vítězství 6:1 na hřišti Liberce, prodlužují tak svou sérii na neuvěřitelných 24 zápasů bez porážky. Mezi střelkyně se zapsaly Košíková, Černá, Svitková, Stackpole, Szewieczková a Keene

Další články