Společně jsme uklidili okolí Edenu | SK Slavia Praha
Více

Společně jsme uklidili okolí Edenu

Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Nejvýznamnější akcí pro nás byla v průběhu dubna ta s názvem „Ukliďme Eden“, která je součástí celorepublikové a dnes již opravdu tradiční iniciativy „Ukliďme Česko“. V letošním roce se do ní zapojily nejen desítky našich fanoušků, ale také hráči, hráčky a trenéři z naší slávistické mládežnické akademie.

Před zápasem proti Bohemians jsme v přímém okolí stadionu společně vysbírali přes 100 pytlů odpadků (každý o objemu 100 litrů). Nejvíce jsme se zaměřili na úsek kolem železniční trati a domy v ulici Vladivostocká. K tomu se naše mládežnické týmy věnovaly úklidu také kolem svých tréninkových hřišť.

Děkujeme všem, kteří nám při úklidu okolí našeho stadionu pomohli!

Aktuálně

Hráči na hostování: Dva body Fily i muž utkání Icha

10. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Deset slávistů v nominaci na EURO U17

10. 5. 2024
Slávisté míří na EURO U17. Sešívaní se představí v české i slovenské reprezentaci. První utkání ve skupině A sehrají Češi 20. května s domácím Kyprem.

Hvězdné přání. Láska nezná hranice

10. 5. 2024
Ivo, oddaný fanoušek Slavie a pečující manžel, jehož životní příběh symbolizuje láska a odhodlání. Už více než čtvrt století se Ivo stará o manželku trpící ALS. Díky projektu „Hvězdných přání“ mohl i s manželkou strávit nezapomenutelný den plný fotbalových emocí a vzájemné podpory.

Další články