Bratři Pudilové prodloužili smlouvy se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Bratři Pudilové prodloužili smlouvy se Slavií

Bratři Miloš a Adam Pudilové prodloužili smlouvy se Slavií do roku 2026. Záložník Adam i obránce Miloš nastupují za slávistický B-tým.

Devatenáctiletí bratři Pudilové přišly do Slavie v roce 2019 z FK Jeseníky. Se Slavií získali mistrovský titul v dorosteneckých kategoriích U19 i U17. Oba si rovněž připsali první starty za A-tým. Adam si svůj debut odbyl 10. března 2022 v utkání Evropské konferenční ligy proti LASKu Linz. Miloš si svůj první start za A-tým připsal o dva týdny dříve, 24. února 2022 rovněž v Evropské konferenční lize proti Fenerbahce. „Je to pro nás velká čest, že můžeme prodloužit smlouvu se Slavií. Děkujeme za možnost, kdy jsme nastoupit za A-tým v Konferenční lize. Už je to nějaká doba, prošli jsme určitým vývojem, odtrénovali spoustu tréninku a odehráli spoustu těžkých zápasů. Našim cílem je jednou opět vyběhnout za A-tým Slavie v Edenu,“ říkají shodně po podpisu smlouvy bratři Pudilové.

V aktuální sezoně nastupují oba bratři za slávistický B-tým, příležitostně i za U19. Adam má v letošní sezoně na svém kontě osmnáct startů za rezervu a tři vstřelené góly. Miloš nastoupil za B-tým do sedmi a za U19 do osmi zápasů.


Oba nyní podepsali se Slavií prodloužení smlouvy do června 2026. Gratulujeme!

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články