B-tým v neděli proti Motorletu | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli proti Motorletu

Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Slávistický B-tým po kanonádě na půdě rezervy pražské Dukly vyzve další pražský tým. Tentokrát se sešívaní utkají na Xaverově s Motorletem.

Slávistická rezerva dál kráčí sezonou na prvním místě. Aktuálně mají sešívaní na svém kontě 51 bodů. Druhé Domažlice mají bodů 46 a jeden odehraný zápas navíc.

Nedělní soupeř svěřenců trenéra Střihavka získal v dosavadním průběhu soutěže 24 bodů a náleží mu tak třinácté místo v tabulce.

V neděli 26. dubna může na Xaverově dojít také k setkání dvou bývalých spoluhráčů z A-týmu Slavie a účastníků památného duelu se Sevillou. Za Xaverov totiž nastupuje Miroslav Stoch a mohl by se tak stejně jako na podzim na hřišti setkat s Milanem Škodou. V Motorletu rovněž hostuje brankář Adam Dvořák, který však do duelu nebude moci zasáhnout.

Přijďte podpořit mladé slávisty v nedělním utkání na Xaverov!

Vstupenky budou k dispozici na pokladnách xaverovského areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost.

Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Permanentkáři svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Slávisti, těšíme se na vás!

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články