Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

„Mé cíle jsou teď jasné. Udržet se s Pardubicemi v první lize a pokud budu mít příležitost jít do přípravy s A-týmem Slavie, tak určitě zabojovat o místo tady,“ říká odhodlaně urostlý stoper.

Dvacetiletý střední obránce Denis Halinský aktuálně hostuje v ligových Pardubicích. Do Slavie přišel v létě roku 2022 a ihned zamířil na hostování do druholigové Vlašimi. Ve své první sezoně za Vlašim nastoupil do dvaceti osmi utkání a podařilo se mu vstřelit jednu branku. V sešívaném dresu nastoupil pouze do modelového utkání na portugalském zimním soustředění v Algarve.

Od léta sbírá své premiérové prvoligové zkušenosti v Pardubicích. Za Východočechy nastoupil do dvaadvaceti utkání v první lize a dvou v MOL Cupu.

Halinský patří rovněž mezi stálé mládežnické reprezentanty, aktuálně nastupuje za reprezentační výběr U21.

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články