Informace pro fanoušky na Slovácko | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na Slovácko

Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Vstupenky

Vstupenky jsou v prodeji na ZDE zveřejněném odkazu. Po přihlášení je třeba vyplnit heslo "slavia".

Výjezdy fanouškovských organizací

Na Slovácko se fanoušci chystají autobusem, více informací naleznete u fanouškovských organizací Tribuna Sever a Fanklub.

Vstup na stadion

Adresa stadionu je Stonky 566, 686 01 Uherské Hradiště, vstup do sektoru hostí je z jihozápadní strany stadionu. Společný pochod na stadion se neplánuje.

Parkování

Pokud míříte na zápas autem, doporučujeme parkování u obchodního domu Tesco, který je vzdálen zhruba 400 metrů od stadionu. Další parkovací místa jsou na zelené ploše před Tescem u ulice 28. října.

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů D je z Rostislavovy ulice. Pokladna je hned vedle vstupu. Obojí si můžete prohlédnout níže.

Bezpečnostní kontroly

Po zakoupení lístku na pokladně se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu pyrotechniky a bude probíhat namátková dechová kontrola konzumace alkoholu. Do sektoru není možné vnášet vlajky na tyčích a samolepky. Fanouškům doporučujeme přečíst Návštěvní řád stadionu, pokud bude porušeno některé z jeho ustanovení, nebude dotyčný na stadion vpuštěn nebo může být vyveden ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného.

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články