Trenér Rada: Snad se nám zvedne sebevědomí | SK Slavia Praha
Více

Trenér Rada: Snad se nám zvedne sebevědomí

BRNO – Slavia vyhrála v Brně 1:0 a přerušila tak dlouhou sérii bez výhry na půdě soupeře.
Trenér Petr Rada byl po zápase rád za to, že sešívaní po více než roce a půl zvítězili na půdě soupeře. „Já jsem spokojen ani ne tak s výkonem, ale hlavně s tím, že jsme prolomili dlouhou sérii bez venkovní výhry. Navíc v Brně, kde se Slavii dlouhodobě nedaří,“ komentoval po utkání trenér Petr Rada.

„Během první půle se hra odehrávala hlavně ve středu pole, šance nebyla prakticky ani na jedné straně. S první půli jsem z naší strany nebyl spokojený, hráčům jsem o přestávce vyčinil,“ přidal slávistický kouč.

„Myslím si, že ve druhé půli jsme si to vzali k srdci. Více jsme bojovali, více jsme se tlačili dopředu a dostali se i do vedení,“ těšilo trenéra našeho klubu. „Nevyužili jsme bohužel naše další možnosti nebo náznaky, takže se hrálo až do konce vabank, kdy domácí stupňovali svůj tlak a my jsme z brejků nic nevytěžili,“ pokračoval trenér Slavie.

„Pro mě je velmi důležité to, že jsme získali tři body a přerušili jsme tu nepříjemnou venkovní sérii. Věřím tomu, že se hráčům do příštích zápasů zvedne potřebné sebevědomí,“ hledí slávistický kouč nejen k nadcházejícímu utkání s Libercem, který se v Edenu hraje v sobotu 16. března od 15:40.

Petr Čuhel: Nebyli jsme aktivnější


"Chtěli jsme bodovat, být doma aktivnější, což se nám nepodařilo. Nebylo moc šancí, dostali jsme hloupý gól. Třetí jarní porážka znamená špatný vstup do sezony," hodnotil zápas domácí trenér Petr Čuhel.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články