ONLINE: Odčiní Slavia ostudu? Ve Znojmě sešívaní vedou 1:0 | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Odčiní Slavia ostudu? Ve Znojmě sešívaní vedou 1:0

BRNO - Od 16 hodin hrají svěřenci trenéra Michala Petrouše proti nováčkovi ze Znojma. Utkání se z důvodu nevyhovujícího stadionu znojemských hraje v Brně.

Slávisté mají po minulém kole co napravovat. Proti Teplicím předvedli ostudný výkon a dostali doma sedm gólů. Proti Znojmu musí tedy sešívaní vyhrát nejen z důvodu, že jakýkoliv jiný výsledek než výhra by měl finanční dohru. 

V sestavě došlo k pár změnám. Vykartovaný Karol Kisel tentokrát do hry nezasáhne. Zranění palce vyřadilo Martina Juhara, kterého na levé straně zálohy nahradil Štěpán Koreš. Do základní sestavy se vrací také Marcel Gecov, v obraně vedle Milana Bortela hraje uzdravený Martin Dobrotka. Na lavičce tentokrát zůstal Milan Nitrianský.

Sestava Slavie: Černý - Dostál, Bortel, Dobrotka (K), Čonka - Gecov, Petrák - Štěpán, Zmrhal, Koreš - Škoda.

Lavička náhradníků: Rakovan - Kolařík, Nitrianský, Fenin, Šimeček, Hurka, Škutka.

ONLINE PŘENOS Z BRNĚNSKÉHO STADIONU SLEDUJTE V RÁMCI SLAVIA.CZ ZDE.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články