FOTO: Poslední děkovačka kapitána Karola Kisela | SK Slavia Praha
Více

FOTO: Poslední děkovačka kapitána Karola Kisela

PRAHA/EDEN - Po utkání s Libercem se s hráčskou kariérou rozloučil kapitán Karol Kisel. Tradiční pozápasová děkovačka tak byla pro našeho záložníka poslední.
Karol Kisel obdržel před samotným utkáním mnoho darů. Od vedení Slavie, které zastupoval generální ředitel klubu Jaromír Šeterle a sportovní ředitel Miroslav Držmíšek, převzal slávistický kapitán dres s číslovkou 105, která symbolizuje počet odehraných zápasů Karola Kisela ve Slavii. Mezi dalšími dary byla mimo jiné velkoformátová fotografie připomínající Kiselův jarní gól do sítě Liberce a oslavení narození syna Kaie. 

S Karolem Kiselem se přišli rozloučit také zástupci Odboru přátel a Fanklubu. Velké poděkování si pro kapitána připravila po zápase také Tribuna Sever a Karol Kisel si po boku své dcery Carmen poslední pozápasovou děkovačku viditelně užíval. Podívejte se na atmosféru po konci utkání ve fotogalerii.

Aktuálně

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

30. 4. 2024
Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Další články