ONLINE: Slavia hraje od 16:30 doma s Plzní | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 16:30 doma s Plzní

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Slavia hraje dnes v Edenu na Velikonoční pondělí od 16:30 utkání s Viktorií Plzeň.
V sestavě sešívaných došlo oproti derby k několika změnám. V obraně se po delší době vynucené zraněním představí Michal Smejkal, který doplní Milana Škodu. Na krajích zálohy či útoku nastoupí Martin Juhar a Jaromír Zmrhal. 

Na hrotu bude operovat Tomáš Necid, kterého bude doplňovat Damien Boudjemaa. Oproti minulým zápasům se kapitán Marcel Gecov posune opět do středu zálohy.

Slavii trápí rozsáhlá marodka. Ve stavu zraněných jsou Dobrotka, Mičola, Ritchie, Lička, Piták, Vyhnal. Antibiotika navíc bere Milan Nitrianský. 

Sestava Slavie: Černý – Dostál, Škoda, Smejkal, Neves – Hrubý, Gecov – Juhar, Boudjemaa, Zmrhal – Necid.

Lavička náhradníků: Čontofalský, Souček, Vošahlík, Tusjak, Červenka, Eschmann, Sodoma.




Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články