ONLINE: Slavia hraje s Příbramí o důležité body | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje s Příbramí o důležité body

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Od 20:15 hraje Slavia v Synot Tip Areně v Edenu s Příbramí. Sešívaní chtějí navázat na zisk tří bodů z Ďolíčku, vykartovaného Vošahlíka nahradil v útoku Martin Juhar.
Do obrany se vrátil pro minulé kolo distancovaný Fernando Neves, Milan Nitrianský se tak posunul na pravé křídlo v záloze. Ve středové řadě ho doplní trio Hrubý, Gecov a Piták.

Sešívaní stejně jako proti Bohemce nastoupí v rozestavení se dvěma útočníky. Tomáše Necida bude podporovat Martin Juhar, který tak zaujal roli Vošahlíka v minulém utkání.

Právě Vošahlík nemůže do utkání nastoupit kvůli čtyřem žlutým kartám. Zranění do hry nepustí Damiena Boudjemu a Keegana Ritchieho.

Sestava Slavie: Černý – Dostál, Škoda, Smejkal, Neves – Nitrianský, Hrubý, Gecov, Piták – Necid, Juhar

Lavička náhradníků: Čontofalský - Dobrotka, Zmrhal, Prošek, Červenka, Lička, Sodoma

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články