Václav Prošek prodloužil smlouvu o tři roky | SK Slavia Praha
Více

Václav Prošek prodloužil smlouvu o tři roky

PRAHA – Slavia si dlouhodobě pojistila služby dalšího svého hráče a odchovance. O tři roky prodloužil smlouvu ofenzivní záložník Václav Prošek. Nový kontrakt mu vyprší v červnu 2017.
„Jsem rád, že mi Slavia nabídla novou smlouvu, vážím si její důvěry. Je to další výzva k tomu, abych na sobě dál pracoval a prosadil se,“ uvedl Václav Prošek pro klubový web.

Jednadvacetiletý Prošek patří k největším talentům Slavie, do A-týmu poprvé nakoukl v létě 2011 a celkově nastoupil k patnácti zápasům, letos zasáhl do osmi utkání. Fanouškům nejvíce zůstane v paměti jeho výborný výkon z Plzně.

„Věřím, že příští sezona bude úplně o něčem jiném. Ve Slavii jsem dlouho, je to klub mého srdce. Doufám, že se mi v příští sezoně povede zabojovat o základní sestavu a společně posuneme Slavii výše v tabulce,“ dodal Václav Prošek.

Aktuálně

B-tým: Dvougólová remíza s Pískem

12. 5. 2024
Slávisté ve 26. kole ČFL skupiny A remizovali s Pískem 2:2. Premiérový gól v sešívaném zaznamenal Lukáš Vorlický. Prosadil se také Dominik Pech.

Lístky na FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány

12. 5. 2024
Vstupenky na zbývající dva domácí zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány, do prodeje už půjdou pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

Další články