ONLINE: Sešívaní se od 20:15 představí v Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní se od 20:15 představí v Boleslavi

MLADÁ BOLESLAV - Slavia má před sebou další venkovní zápas, od 20:15 se představí na půdě Mladé Boleslavi. Zápas z Městského stadionu můžete sledovat v naší online reportáži.
Slávisté jedou do Boleslavi odčinit předchozí venkovní zápas, který prohráli v Teplicích 1:2. Před týdnem sešívaní porazili Plzeň, Mladá Boleslav naopak zaváhala na půdě Českých Budějovic a prohrála 1:2. Pro hráče z města automobilů to byla druhá porážka v sezoně, v posledním domácím zápase ale nasázeli Příbrami čtyři branky.

Trenér Beránek se bude muset obejít bez trojice hráčů. Baéze nepustí do zápasu čtyři žluté karty, Juhara viróza a Boudjemu svalové problémy. Na pravém beku se tak představí Martin Dobrotka, záloha v sestavě Vukadinovič, Černý a Petr.

Slavia nastoupí v Boleslavi v této sestavě: Hrubeš - Nitrianský, Latka, Bílek, Dobrotka - Gecov, Zmrhal - Vukadinovič, Černý, Petr - Škoda.
Náhradníci: Rakovan - Hrubý, Kodr, Diop, Balaj, Piták, Dostál.


Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články