ONLINE: Hajduk Split hostem v Edenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Hajduk Split hostem v Edenu

PRAHA/EDEN - V 19 hodin startuje přátelský zápas Slavie s Hajdukem Split. Pokud se do Edenu nemůžete dostat osobně, sledujte online reportáž na slavia.cz.
Přátelským zápasem vrcholí oslavy 50. výročí založení Odboru přátel Slavie - nejstarší fanouškovské organizace v Česku. Pozvánku přijal Hajduk Split, který je se Slavií spojen od samého začátku. V roce 1911 byl klub založen chorvatskými studenty v Praze. A pomocnou ruku tehdy podali právě členové SK Slavia.

V Edenu probíhá celé odpoledne doprovodný program. U OC Eden je postavená fanzóna s občerstvením a fanshopem, na pódiu probíhají koncerty. Na stadionu se očekává i několik set fanoušků chorvatského týmu.

Slavia nastoupí v této sestavě: Rakovan - Dostál, Dobrotka (C), Kodr, Fialka - Gecov, Hrubý - Prošek, Boudjemaa, Petr - Diop.
Náhradníci: Soukup, Salašovič, Zmrhal, Bejbl, Mysliveček, Fotr, Piták.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články