Podpořte Slavii na Vysočině! Info pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Podpořte Slavii na Vysočině! Info pro fanoušky

PRAHA/EDEN - V sobotu odpoledne se Slavia představí v Jihlavě proti místní Vysočině. Dokáží sešívaní vyhrát a zvednout si sebevědomí po neúspěšné sérii? Pojeďte se osobně přesvědčit!
Slavia bude na Vysočině potřebovat vaši podporu. Výkop utkání je v sobotu 4. října v 17 hodin, pokladny a stadion se otevírají v 15:30. Sektor pro hostující fanoušky se nachází na nekryté tribuně naproti nové tribuně a je přístupný vchodem č. 5 ("z parku"). Kapacita sektoru je 200 míst.

Cena vstupenek je 150 korun, k dispozici jsou jak online v síti Ticketportal, tak před zápasem na pokladně u sektoru hostů. Sektor hostů nedisponuje vlastním parkovištěm, pro případné parkování je tak nutné najít místo v okolí stadionu.

Pořadatel zápasu upozorňuje na bezpečnostní prohlídky před vstupem na stadion, zaměřené primárně na vnášení alkoholu nebo pyrotechniky. U vstupu budou probíhat namátkové kontroly a na stadion nebudou vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu. Stejně jako na dalších stadionech i v Jihlavě platí zákaz používání pyrotechniky.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články