ONLINE: Slavia hostí Příbram, v brance letos poprvé Rakovan | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Příbram, v brance letos poprvé Rakovan

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Slavia hraje od 17:00 na domácím hřišti utkání 13. kola SYNOT ligy proti Příbrami. V brance sešívaných dostal poprvé letos šanci Matej Rakovan.
Trenérský tým udělal oproti minulému utkání jednu zásadní změnu, v brance dostal přednost před Karlem Hrubešem Matej Rakovan. Slovenský brankář si tak připíše premiéru v SYNOT lize, respektive aktuálním soutěžním ročníku.

Obrana oproti minulému utkání zůstává beze změn. Jednu změnu můžeme najít v záloze, kde nahradil Marka Kodra Robert Hrubý, který v jarní části minulé sezony patřil mezi stálice sestavy. Právě v posledním utkání s Příbramí vstřelil hned v 5. minutě vítězný gól a nastartoval tak tým k důležité výhře 3:0.

Na hrotu útoku bude operovat Milan Škoda, na lavičce pak bude připravený naskočit Bekim Balaj. Stejně tak i Damien Boudjemaa nebo Milan Nitrianský, kteří se tak do nominace po týdnu vrací. V sestavě hostů můžeme najít Fernanda Nevese, který hrál v minulé sezoně ve Slavii a u Litavky z našeho klubu hostuje.

Sestava Slavie: Rakovan - Dobrotka, Latka (K), Bílek, Juhar - Baéz, Hrubý - Vukadinovič, Zmrhal, Černý - Škoda

Lavička náhradníků: Hrubeš - Nitrianský, Petr, Boudjemaa, Kodr, Balaj, Piták

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články