125,72 km/h! Martin Juhar má nejrychlejší střelu v lize | SK Slavia Praha
Více

125,72 km/h! Martin Juhar má nejrychlejší střelu v lize

PRAHA - Byla to finálová bitva těch nejlepších, které vybrali sami fanoušci SYNOT ligy. Ve středu se ve Zbuzanech u Prahy odehrál první ročník dovednostních soutěží hráčů české nejvyšší soutěže. Kdo měl nejtvrdší střelu? Martin Juhar!
Fanoušky české nejvyšší soutěže také zajímalo, kdo má „nejtvrdší“ ránu. A ve finále se sešla skutečně kvalitní sestava „šuterů“. Martina Juhara doplnili Jiří Fleišman z Liberce a Admir Ljevakovič z Teplic. Výsledek? Neskutečně těsný. Juhar 125,72 kilometrů za hodinu, Ljevakovič 125,02.

„Myslím si, že je to dobrá akce. Poměříte si síly s takovými soupeři a navíc v takové netradiční disciplíně, kdy si člověk prokáže rychlost střely. Změří to i speciální přístroj, takže to bylo super,“ usmíval se Juhar, který má tedy nejtvrdší střelu v SYNOT lize.


„Jsem rád, že jsem teď vyhrál. Záleží také na tom, jak to trefíte, protože ty senzory to snímají v různých výškách a ta rychlost je potom mylná. Nejlepší to je tak půl metru nad zemí. Jsem spokojený, že se taková akce zorganizovala,“ dodal levonohý slávista, který si v tréninkových kopech po soutěži připsal dokonce rychlosti okolo 126, respektive 127 km/h.

Martin Juhar zkouší střelecké štěstí často i v zápasech. „Občas to zkouším, tak to snad zase konečně vyjde," přeje si slávistický levonohý univerzál. Jak mu zní věta, že Martin Juhar má nejtvrdší střelu v lize? „To by se museli vyzkoušet všichni hráči," dodává skromně Juhar. Největší konkurenci by Juhar viděl dokonce ve svém spoluhráči. „Nominoval bych Bekima Balaje, protože ten má vážně tvrdou střelu," zakončil Juhar.



Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články