Slavia ukončila spolupráci s Marcelem Gecovem | SK Slavia Praha
Více

Slavia ukončila spolupráci s Marcelem Gecovem

PRAHA – Záložník Marcel Gecov ve Slavii po dvou letech skončil. Klub se s ním v pondělí domluvil na ukončení smlouvy.
„Mohu potvrdit, že jsme se domluvili na ukončení kontraktu, obě strany vnímají dohodu jako vstřícné řešení vzniklé situace. Marcela budeme jako slávistického odchovance v jeho další kariéře i nadále sledovat a přejeme mu do budoucna jen to nejlepší,“ uvedl sportovní ředitel Karol Kisel.

Marcel Gecov se tak stal na fotbalovém trhu volným hráčem. Do Slavie se vrátil před dvěma lety, kdy přišel z belgického Gentu. Celkově během dvouletého působení v sešívaném odehrál 43 ligových zápasů a připsal si tři góly.

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články