Slávisté pomohli farmě k vítězství | SK Slavia Praha
Více

Slávisté pomohli farmě k vítězství

PRAHA - Slávisté Marek Červenka, Václav Prošek a Martin Berkovec se velkou měrou podíleli na vítězství Admiry, která je farmou Slavie.
Všichni tři svěřenci trenéra Beránka nastoupili za Admiru v základu. Marek Červenka hned ve 12. minutě otevřel skóre zápasu, který využil střelou "z první" pěkný centr z levé strany. Další branku mohl slávistický útočník přidat ve 24. minutě, o pár minut později pro změnu přihrával do dobré pozice Proškovi.

Ten se zatím jen zastřeloval, aby ve 33. minutě navýšil skóre na 2:0. Skóre zápasu uzavřel ve druhé půli pro změnu Marek Červenka. Povedené představení slávistů v dresu kobyliského týmu potvrdil také Martin Berkovec. Slávistický brankář jistým výkonem a hlavně skvělým zákrokem v 87. minutě pomohl Admiře k výhře vychytanou nulou.

Aktuálně

B-tým: Dvougólová remíza s Pískem

12. 5. 2024
Slávisté ve 26. kole ČFL skupiny A remizovali s Pískem 2:2. Premiérový gól v sešívaném zaznamenal Lukáš Vorlický. Prosadil se také Dominik Pech.

Lístky na FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány

12. 5. 2024
Vstupenky na zbývající dva domácí zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány, do prodeje už půjdou pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

Další články