283. derby ONLINE: V sestavě s Latkou, ale bez Mikuly | SK Slavia Praha
Více

283. derby ONLINE: V sestavě s Latkou, ale bez Mikuly

PRAHA - V sobotu od 19:15 je na programu 283. derby pražských "S". V sestavě Slavie se nakonec objevili Martin Latka i Jiří Bílek.
Oba stopeři se tak po zdravotních potížích nakonec objevují v sestavě. Naopak v obraně chybí Jan Mikula. Toho nahrazuje Michal Švec, kterého tak čeká premiéra po návratu do Slavie v základní sestavě.

Ke změnám došlo také v záloze, kde se nemůžou objevit Vukadin Vukadinovič a Simon Deli. Vedle Alda Baéze bude operovat Karel Piták, před nimiž se postavil Levan Kenia. Na pravé straně je v sestavě Robert Hrubý, vlevo pak Václav Prošek. 

V útoku je stálice sešívaných Milan Škoda. Ze zdravotních důvodů nemůže nastoupit ani Jaromír Zmrhal, kterého trápí od utkání s Bohemians problémy s kotníkem.

Sestava Slavie: Berkovec - Švec, Latka, Bílek, Tamás - Baéz, Piták - Hrubý, Kenia, Prošek - Škoda

Lavička náhradníků: Rakovan - Boudjemaa, Dostál, Červenka, Fialka, Diop

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články