Lístky na Plzeň od pátku v prodeji. Dočasně vyprodáno! | SK Slavia Praha
Více

Lístky na Plzeň od pátku v prodeji. Dočasně vyprodáno!

PRAHA - Sešívaní se do nového ligového ročníku vrhnou po hlavě, hned v prvním kole je čeká výjezd do Plzně, kde se utkají s úřadujícím mistrem. Pokud je chcete podpořit přímo na stadionu, od pátku 17. července si můžete koupit vstupenky.
Vstupenky na první zápas v Plzni jdou do prodeje v pátek 17. července v 10:00. Lístky do sektoru hostí budou v prodeji ve slávistickém fanshopu až do soboty 25. července do 12:00. Na stadionu v Plzni budou místa v sektoru hostí k dostání pouze v případě, že se všechny vstupenky nevydají v předprodeji.

Cena jedné vstupenky je 100 Kč, k dispozici je prozatím 500 kusů. Pokud se všechna místa vyprodají, zažádá Slavia domácí celek o další vstupenky.

AKTUÁLNĚ: Současná kvóta vstupenek do Plzně je vyprodaná. Ve chvíli, kdy dorazí zbytek vstupenek, budeme informovat.  

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články