Bod po třech kolech je málo, mračil se trenér | SK Slavia Praha
Více

Bod po třech kolech je málo, mračil se trenér

BRNO - Trenér Dušan Uhrin byl v Brně na pozápasové na tiskové konferenci velmi stručný. Chyběl mu důraz před brankou a bodový zisk.
Samotné utkání shrnul velmi rychle. „Začali jsme hrát, až v momentě, když jsme inkasoval branku. Ve druhé půli jsme byli sice důraznější, ale v pokutovém území se nám to už nedařilo,“ mračil se trenér sešívaných Dušan Uhrin.

I tak si podle něj vytvořila Slavia alespoň nějaké šance. „Příkladem může být ta v úplně poslední minutě, která skončila žlutou kartou pro Bazala. Pořádně jsem to ovšem neviděl, tak se nechci pouštět do hodnocení,“ dodal k tomu.

Jeho tým stále čeká na první výhru a na svém kontě má po třech kolech pouhý jeden bod za domácí remízu s Libercem. „Je to málo,“ netěšilo trenéra. Jeho mužstvo teď čeká v neděli 16. srpna další boj o tři body na domácí půdě proti Jihlavě.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články