Tomáš Mičola po vzájemné dohodě ve Slavii skončil | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Mičola po vzájemné dohodě ve Slavii skončil

PRAHA – Ofenzivní záložník Tomáš Mičola už nebude ve Slavii pokračovat. Po dohodě s vedením klubu ukončil smlouvu a má svolení hledat si nové angažmá.
„K ukončení smlouvy došlo po vzájemné dohodě. Důvodem jsou vleklá zranění, která mu neumožňovala se plně zapojit do tréninkového a zápasového procesu. Má možnost hledat si nové angažmá,“ vysvětlil sportovní ředitel klubu Josef Jinoch.

Před týdnem v pátek tomu byly přesně tři roky, co Tomáš Mičola do Slavie přišel. „Konec mě samozřejmě mrzí, ale takový je fotbalový život. Když jsem před třemi lety přicházel, měl jsem o působení v klubu trochu jinou představu. Myslím, že první polovina angažmá se mi povedla a snad jsem nezklamal ani fanoušky. V poslední době mě bohužel trápila zranění,“ uvedl ke svému konci záložník Tomáš Mičola.

„Chtěl bych poděkovat panu Řebíčkovi za důvěru při mém příchodu i během angažmá. Moc mě mrzí i kvůli němu, že mi druhá půlka působení zdravotně nevyšla. Přeju Slavii a hlavně klukům v kabině, protože po celou dobu tady byla fantastická parta, aby se jim dařilo a posunuli se co nejvýše. Budu Slavii sledovat a fandit jí,“ dodal Tomáš Mičola.

Tomáš Mičola přišel do Slavie na konci srpna 2012 z francouzského Brestu. V sešívaném dresu zasáhl do 27 ligových zápasů, ve kterých vstřelil sedm gólů. V paměti jistě zůstane jeho hattrick do sítě Českých Budějovic nebo dva góly proti Jablonci. V loňské sezoně ale do ligového zápasu nezasáhl, naposledy okusil nejvyšší českou soutěž v únoru 2014.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články