ONLINE: Slavia vede 284. derby po první půli 1:0 | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia vede 284. derby po první půli 1:0

PRAHA/EDEN ARENA - Slavia hraje největší zápas roku, doma v Edenu přivítá Spartu. Vyprodaný stadion čeká od 15 hodin 284. derby pražských "S".
Slavia může do derby nasadit kompletní kádr. „Všichni jsou zdraví, ale ne všichni na sto procent. Pevně věřím, že všichni v kolektivu, který máme, jsou připraveni do zápasu,“ komentoval stav svého týmu v týdnu trenér Slavie Dušan Uhrin.

Sešívaní nastoupí na hrotu se střelcem minulého derby Milanem Škodou, kterého budou na křídlech podporovat Voltr a Štohanzl, ze středu pak Levan Kenia. Střed zálohy vyztuží debutant Tomáš Souček a Jaromír Zmrhal, obrana má pak tradiční složení posledních zápasů Mikula, Latka, Deli, Jablonský.

Na lavičce bude vůbec poprvé v A-týmu připraven nastoupit gólman Josef Řehák, ligová premiéra v sešívaném může přijít i v případě stopera Michala Frydrycha.

Slavia nastoupí do derby v této sestavě: Berkovec - Mikula, Latka (kap.), Deli, Jablonský - Souček, Zmrhal - Voltr, Kenia, Štohanzl - Škoda.
Náhradníci: Hrubý, Bazal, Černý, Bílek, Piták, Frydrych, Řehák.



Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články