Slavia přivítá v sobotu v Edenu Teplice | SK Slavia Praha
Více

Slavia přivítá v sobotu v Edenu Teplice

PRAHA – Po dvou týdnech se slávisté představí opět na domácím hřišti. V rámci 26. kola zavítají v sobotu do Edenu Teplice. Utkání začíná ve 20:15.
„Věřím, že navážeme na minulé domácí utkání s Jabloncem, kdy jsme hráli kombinačně velice dobře. Dobrou zprávou je, že se nám uzdravili všichni hráči. I když třeba netrénovali ještě celý týden naplno, tak k utkání připravení budou,“ uvedl trenér Dušan Uhrin, který se tak bude moci spolehnout na uzdraveného Milana Škodu.

„Musíme si hlídat křídelní prostory, kde operují hlavně Krob a Hora, kteří jsou z pozice krajních beků velmi útoční. Dále je určitě nebezpečný Fillo a Štěpán Vachoušek, který dává hře Teplic myšlenku,“ dodává trenér Slavie.

„Čeká nás důležitý domácí zápas proti Teplicím, které jsou letos velmi nevyzpytatelné. Ale my se soustředíme na sebe a věříme, že po dvou remízových zápasech vyhrajeme. Výkonnostně bychom určitě chtěli navázat na utkání s Jabloncem," uvedl před utkáním záložník Miljan Vukadinovič.

„Na podzim jsme v Teplicích vyhráli, což budeme chtít zopakovat i v Edenu. Věřím, že přijde hodně fanoušků, vytvoří tradičně skvělou atmosféru a po zápase se budeme společně radovat,“ pokračuje srbský záložník.

Levan Kenia nastoupil proti Olomouci po dlouhé době v základní sestavě. „Určitě budeme chtít podat lepší výkon než v Olomouci. Chceme hrát tak, abychom získali tři body a potěšili fanoušky na tribunách,“ říká gruzínský záložník.

„Teplice nám určitě nedají nic zadarmo, určitě nemají tolik bodů, kolik by si jejich hráči představovali. Ale věřím, že utkání odbojujeme a získáme do tabulky pro nás důležité tři body,“ zakončil Kenia.

Aktuálně

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2026.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

Další články