Magazín Poločas: Taková byla sezona 2015/2016 | SK Slavia Praha
Více

Magazín Poločas: Taková byla sezona 2015/2016

PRAHA – Magazín Poločas, který vychází u příležitosti posledního ligového utkání, nemůže patřit ničemu jinému, než ohlédnutí za uplynulým ligovým ročníkem. Jaký byl?
Jednou z významných postav, která byla pilířem slávistické defenzivy, je nepochybně Simon Deli. I když mu vykloubené rameno pravděpodobně nedovolí do zápasu zasáhnout, zaslouží si potlesk za svůj výkon v celém ročníku. „Cítím, že mi klub věří. Fanoušci, trenéři, spoluhráči. Z toho mám radost,“ usmívá se urostlý stoper sešívaných v rozhovoru na straně 4.

Prostřednictvím fotografií připomeneme nejdůležitější okamžiky celé sezony. Hráče, bez nichž si dnes základní jedenáctku už nedokážeme představit, zapracovávání nových posil i důležitá utkání, jako třeba podzimní derby v Edenu.

Sobotnímu soupeři z Plzně patří nejen tradiční představení týmu a hráčů, na něž se v jeho dresu můžete zaměřit. Tentokrát se nám Viktorka vloudila i do historického okénka. Trio plzeňských odchovanců v sešívaném zazářilo. Jedna z plzeňských hvězd naopak nejprve nastupovala v červenobílém.

Rozjeté slávistky dokázal zastavit v této sezoně jen Olympique Lyon. Sluší se tedy připomenout jejich cestu Ligou mistryň i tou tuzemskou. V sobotu se rozhodne, zda už potřetí za sebou zvedne kapitánka Blanka Pěničková nad hlavu trofej ligových šampionek.

Dorostenecké soutěže ještě nekončí, přečtěte si proto, co kterou kategorii ještě letos čeká. Nechte se také Odborem přátel zlákat na divadelní představení Knoflíček.

Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články