V sobotu první přípravné utkání s Benešovem | SK Slavia Praha
Více

V sobotu první přípravné utkání s Benešovem

PRAHA - Slávisté začali přípravu na novou sezonu a v sobotu 11. června se poprvé fanouškům představí v přátelském utkání s Benešovem. Výkop je v 11:00.
Prvním letním soupeřem Slavie je místní SK Benešov. Utkání sehrají sešívaní na Městském stadionu v Benešově (Stadion U Konopiště, ulice Ke Stadionu 576)  Vstup je 50 Kč.

Pokud se do Benešova nedostanete, stejně jako v zimě máte možnost přípravné utkání sledovat skrz živý přenos na Slavia TV:



Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články