ONLINE: Slavia hraje play-off s Anderlechtem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje play-off s Anderlechtem

PRAHA/EDEN ARENA - Sešívané čeká první utkání play-off Evropské ligy. Doma v Edenu hostí bruselský Anderlecht. Výkop je v 19:00.
Trenér Dušan Uhrin se pro úvodní utkání play-off proti Anderlechtu musí obejít bez Josefa Hušbauera, který Slavii v Portugalsku vystřelil postup. Nicméně také obdržel třetí žlutou kartu, kvůli níž dnešní utkání vynechá. Schází také Jasmin Ščuk, kterého do zápasu nepustí zranění. Lukáš Železník se pak uzdravuje po operaci kotníku.

Záložní řada má tak zcela nové složení. Na pravém křídle se představí poprvé po návratu do Slavie Dušan Švento, po boku Michaela Ngadeua bude operovat Antonín Barák, který se po delší době vrací do základní sestavy. Na středu bude rozdávat míče Levan Kenia, na hrotu pak zůstává Milan Škoda.

Základní sestava: Pavlenka – Mikula, Bílek (K), Deli, Bořil – Ngadeu, Barák – van Kessel, Kenia, Švento – Škoda

Lavička náhradníků: Berkovec, Frydrych, Souček, Zmrhal, Mingazov, Mešanovič, Mihalík




Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články