V neděli všichni do Edenu! Soutěž o lístky i Poločas s Hušbauerem | SK Slavia Praha
Více

V neděli všichni do Edenu! Soutěž o lístky i Poločas s Hušbauerem

PRAHA – Přijďte Slavii v neděli podpořit v duelu proti Příbrami a svými hlasivkami pomoct hráčům se ziskem tří bodů. Během utkání jsme pro vás připravili soutěž o vstupenky na reprezentační zápas proti Severnímu Irsku.
Výkop utkání je v 15 hodin, stadion se otevírá ve 13:30. Přijďte alespoň 30 minut před výkopem, abyste se mohli zúčastnit soutěže o vstupenky na kvalifikační zápas MS české reprezentace proti Severnímu Irsku, který se hraje v neděli 4. září v Praze.

Vstupenky na Příbram si můžete zakoupit v neděli v Edenu od 12 hodin na pokladně u vstupu č. 4 a od 13 hodin na pokladně u vstupu č. 2. Lístky koupíte bez front i v internetovém prodeji Ticketportalu, můžete si je rovnou vytisknout anebo pro vyzvednutí využít jedno z 960 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště.

Lístky se prodávají v cenové kategorii Z1, nejlevnější vstupenky do rodinného sektoru a na Tribunu Sever pořídíte již za 160 korun. Na lístky lze samozřejmě uplatnit 10% sleva pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% sleva pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP.

Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání. Omezení prodeje před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Ve fanshopu jsou v prodeji vstupenky na odvetu play-off Evropské ligy proti Anderlechtu. V neděli se budou prodávat od 10 do 13 hodin a poté až hodinu po skončení zápasu od 18 hodin.

Další domácí zápas hrajeme až za měsíc s Libercem, přijďte si proto před dlouhou pauzou užít nedělní odpoledne do Edenu!

Magazín Poločas: Nová role Josefa Hušbauera

Velký rozhovor v magazínu Poločas tentokrát patří Josefu Hušbauerovi, který se pevně zabydlel v záložní řadě Slavie, ačkoliv první půlrok jeho angažmá v sešívaném nebyl vůbec snadný. Jak hodnotí svou novou roli v červenobílém a co očekává od nedělního duelu s Příbramí? „Zisk tří bodů je povinnost,“ má jasno šestadvacetiletý záložník.

Poločas nabídne i rozhovor s novým trenérem U17 Petrem Mikolandou, historické okénko pak připomene prvního zahraničního investora, který vstoupil do českého fotbalu po revoluci. Manažer slávistické mládeže Jiří Plíšek srovná český fotbal s čínským. Tradiční součástí je představení soupeře, včetně trojlístku jeho nejlepších hráčů, tabulka ePojisteni.cz ligy nebo rozpis všech ligových utkání.

Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.




Aktuálně

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

30. 4. 2024
Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Další články