ONLINE: Vršovické derby se Škodou na hrotu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Vršovické derby se Škodou na hrotu

PRAHA - Slavia hostí v rámci 13. kola doma v Edenu Bohemians. Výkop vršovického derby je v 20:05.
Slavia hostí v Edenu Bohemku a do útoku se vrací uzdravený Milan Škoda, který soupeře velmi dobře zná. Trenér Jaroslav Šilhavý stále postrádá Simona Deliho, který se sice již uzdravil z nemoci, není ale ještě v zápasové kondici. Dlouhodobě zraněný je Levan Kenia.

Oproti utkání s Jabloncem se na svůj post defenzivního záložníka vrací Michael Ngadeu, na stoperu se tentokrát po boku kapitána a čerstvého třiatřicátníka Jiřího Bílka představí Michal Frydrych. Na post levého obránce se stáhl Dušan Švento a na křídlo se vrací Jaroslav Mihalík.

Základní sestava: Pavlenka – Bořil, Bílek, Frydrych, Švento – Ngadeu – Mihalík, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Škoda

Lavička náhradníků: Berkovec, Mikula, van Buren, Souček, Ščuk, Mešanovič, van Kessel

Aktuálně

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Zafeiris, Kerbr, dcera Pláničky a nový HALFTIME

7. 5. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpovědi poskytli i nový asistent Jindřicha Trpišovského Milan Kerbr, dcera legendárního brankáře Františka Plánička nebo manželka Ondřeje Koláře.

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Další články