Lukáš Železník přestupuje do Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Lukáš Železník přestupuje do Mladé Boleslavi

PRAHA – Po roce končí působení Lukáše Železníka v sešívaném dresu. Útočník odchází na přestup do Mladé Boleslavi.
„Každý hráč, který prošel Slavii, v ní nechal kus srdce. Odchod Lukáše Železníka však bolí. Zaslouží si ale hrát a být v klubu, kde se mu to povede. Je to nejlepší řešení pro hráče i pro klub. Lukáše zastavilo v rozletu zdraví. Přeji mu, ať se mu v kariéře daří," uvedl předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Lukáš Železník přestoupil do Slavie před rokem poté, co prožil v mateřském Zlíně nejlepší podzim v kariéře. Na svých osm prvoligových tref ze Zlína ale také z důvodů vážného zranění kotníku v sešívaném dresu nenavázal.

Ve Slavii odehrál Lukáš Železník celkem 9 ligových zápasů, gólově se radoval v zápase MOL Cupu proti Litoměřicku, kdy se vrátil do hry po těžkém zranění.

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články