ONLINE: Slavia hraje od 16:30 v Liberci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 16:30 v Liberci

LIBEREC - Sešívané čeká 21. ligové kolo v Liberci. Výkop utkání je v 16:30.
Stejně jako proti Teplicím, ani dnes nemá trenér Šilhavý k dispozici kompletní kádr. Obránce Michal Frydrych ještě doléčuje svalové zranění, Marko Alvir pak distorzi kotníku. Chybí i Dušan Švento, kterého trápí problémy s kolenem a zvažuje se, zda podstoupí operaci.

Do zápasu půjdou sešívaní s Milanem Škodou na hrotu, do základu se vrací Antonín Barák, který bude společně s Josefem Hušbauerem operovat ve středu zálohy.

Základní sestava: Pavlenka – Bořil, Lüftner, Deli, Flo – Ngadeu – Sýkora, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Škoda

Lavička náhradníků:
Kovář, Mingazov, van Buren, Tecl, Bílek, Ščuk, Mešanovič

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články