ONLINE: Slavia hostí v Edenu Celtic! | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí v Edenu Celtic!

PRAHA - Slavia hostí doma v Edenu v rámci přípravy skotského mistra. Výkop utkání s Celtikem je v 18:00.
Slavia se v předvečer odjezdu na soustředění v rakouském Pöllaubergu utká se skotským mistrem Celticem Glasgow. Oba týmy pojí jméno trenéra Johna Williama Maddena, kterému bude před utkáním odhalena pamětní deska na slávistickém chodníku slávy a jedna z tribun nově ponese jméno právě po Johnu Williamu Madenovi.

Koho do utkání vyšle trenér Jaroslav Šilhavý? Z nových posil naskočí v základu Ruslan Rotaň a Jakub Jugas, na lavičce pak svou premiéru začne Halil Altintop.

Trenér nemůže počítat se zraněným Janem Sýkorou, kterého trápí svalové problémy. V nominaci chybí i Jaromír Zmrhal, který doléčuje zranění z reprezentačního srazu a naplno se do tréninku zapojí až v Rakousku. Na soustředění se do přípravy zapojí také defenzivní záložník Michael Ngadeu. Také Danny se k týmu teprve připojí.

Základní sestava: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli, Flo – Ščuk – Tecl, Hušbauer, Rotaň, Mingazov – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Trubač, Altintop, Alvir, van Buren, Bořil, Bílek, Mešanovič, Švento




Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články