ONLINE: Slavia hraje na Villarrealu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje na Villarrealu

VILLARREAL/ESTADIO DE LA CERAMICA – Sešívané dnes večer čeká třetí utkání Evropské ligy. O další body budou bojovat na půdě favorita – španělského Villarrealu.
Trenér Šilhavý postrádá zraněného Michaela Ngadeua, který s týmem ani nedocestoval do Španělska. V Praze zůstali také marodi Muris Mešanovič a Dušan Švento, chybí i obránce Per Egil Flo, který není na soupisce pro Evropskou ligu. Do zápasu nezasáhnou ani Jiří Bílek a Halil Altintop.

V základní sestavě jsou od úvodních minut Michal Frydrych a Jakub Hromada. Danny nastoupí ve středu záložní řady s křídly ve složení Sýkora – Zmrhal. Na hrotu začne utkání ve Španělsku Tomáš Necid. Na lavičce pak začne dnešní oslavenec Miroslav Stoch.

Základní sestava: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli, Sobol – Souček, Hromada – Sýkora, Danny, Zmrhal – Necid

Lavička: Kovář, Bořil, Rotaň, Stoch, Hušbauer, van Buren, Škoda


Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články