Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky | SK Slavia Praha
Více

Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

Úspěšní střelci z přípravného duelu s Viktorií Žižkov Jan Kuchta a Tomáš Freit se připojí do přípravy s dalšími ligovými týmy a dolaďuje se jejich hostování.

Útočník Jan Kuchta se začne připravovat se Slováckem. Reprezentant do jednadvaceti let odehrál jarní část na hostování v druholigové Viktorii Žižkov. V letní přípravě nastoupil v dresu Slavie do dvou přípravných duelů. Trefil se jak do sítě Chotěboře, tak proti Viktorii Žižkov.

Křídlo Tomáš Freit se zapojí do přípravy s nováčkem Fortuna Ligy z Opavy. Tomáš Freit je ve Slavii rok, do sešívaného dresu přestoupil z Baníku Ostrava. V jarní části na sebe upozornil hattrickem do sítě Sparty v juniorském derby. Naskočil také do dvou přátelských zápasů letní přípravy Áčka, gólově se dokázal prosadit proti Viktorii Žižkov.

U obou hráčů se finalizuje podoba jejich hostování.

Aktuálně

Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol.

14. 5. 2024
V úterý 7. května proběhl trénink vybraných hráčů z mládežnické akademie pod vedením trenérů A-týmu. Akce se zúčastnili hráči z kategorií U16 – U19.

MATCHDAY derby. Když si nemůžeš zařvat gól...

14. 5. 2024
V 311. derby branka nepadla, slávisti na čelo tabulky i tři kola před koncem nadstavby ztrácí čtyři body. Kamery MATCHDAY byly na střetu nejlepších týmů soutěže v sobotu přítomné.

Zápas s Plzní bez bariér

14. 5. 2024
Druhý domácí zápas FORTUNA:LIGA FINÁLE proti Plzni se ponese ve znamení květnového tématu klubové společenské zodpovědnosti, a to "bez bariér".

Další články