Van Kessel a Ščuk opouštějí Slavii | SK Slavia Praha
Více

Van Kessel a Ščuk opouštějí Slavii

Ze Slavie jsou na odchodu dva hráči na přestup. Gino van Kessel míří do Belgie, Jasmin Ščuk do Turecka.

Gino van Kessel přišel do Slavie před dvěma lety a rok před koncem smlouvy odchází do belgického druholigového KSV Roeselare. Ve sešívaném nastoupil pouze k sedmi ligovým zápasům, ve kterých vstřelil dva góly. Po hostováních v Polsku a třetí anglické lize teď odchází do Belgie na přestup.

Záložník Jasmin Ščuk v minulé sezoně hostoval ve druhé turecké lize v klubu Erzurumspor, se kterým postoupil do nejvyšší soutěže. Nyní do tureckého klubu odchází na přestup.

Třetím odchodem ze Slavie je přestup sedmnáctiletého Jana Žambůrka do anglického Brentfordu. „Je to pozůstatek minulosti spolupráce s agenturou Sport Invest. Klub o hráče stál, byla však uplatněna výstupní doložka. Stále platí, že s touto agenturou klub smluvní vztahy na hráče s výjimkou stávajících v klubu neuzavírá. A bez výjimky platí zákaz doložek,“ vysvětlil na svém twitterovém účtu předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články