ONLINE: Slavia bojuje od 19:20 o semifinále | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia bojuje od 19:20 o semifinále

Od 19:30 čeká slávisty na cestě za obhajobou Mol Cupu na domácí půdě čtvrtfinálové utkání proti Karviné. Přímý přenos můžete sledovat na ČT Sport.

Pro čtvrtfinálový duel nemohl trenér Jindřich Trpišovský počítat se službami pouze dlouhodobě zraněných Stanislava Tecla a Jakuba Hromady. Petr Ševčík už své zranění třísel plně doléčil a je Slavii k dispozici na lavici náhradníků.

Od prvních minut se mezi tyče postaví slávistická dvojka Přemysl Kovář. Obrannou čtveřici vytvoří na stoperu Simon Deli s Michaelem Ngadeuem a na becích Michal Frydrych a Jaroslav Zelený. Na pozici defenzivních štítů vyběhne Ibrahim Traoré s Alexem Králem a o útočné akce se bude od úvodu starat Josef Hušbaer na krajích podporovaný Peterem Olayinkou a Alexandrem Balutou. Prvního soutěžního startu v základní sestavě se od listopadu 2017 dočká také Mick van Buren, který se postaví na hrot.

Sestava: Kovář – Frydrych, Ngadeu, Deli, Zelený – Král, Traoré – Baluta, Hušbauer, Olayinka – van Buren
Náhraníci: Kuciak, Coufal, Zmrhal, Stoch, Ševčík, Masopust, Vlček

Přímý přenos čtvrtfinálového utkání můžete sledovat na ČT Sport. Studio startuje v 19:05, samotné utkání pak v 19:20.

TEXTOVÝ ONLINE Z UTKÁNÍ NAJDETE ZDE

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články