Hráči na hostování: Krásné trefy Kuchty a Sýkory | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Krásné trefy Kuchty a Sýkory

Jako každý týden vám přinášíme přehled hráčů Slavie na hostování. Mezi střelce se o víkendu zapsal talentovaný Jan Kuchta, ve čtvrtfinále MOL Cupu se gólově prosadil Jan Sýkora. Povedená utkání za sebou mají i stopeři Lukáš Pokorný a Jakub Jugas.

FORTUNA:LIGA

Jan Kuchta (FK Teplice): Mladý útočník nastoupil do zápasu proti Slovácku v základní sestavě a krásným gólem přispěl k vítězství Severočechů 2:0! V patnácté minutě duelu si talentovaný fotbalista naběhl na centr Hyčky a parádní střelou z velkého úhlu překonal bezmocného Trmala.

Jakub Jugas (FK Mladá Boleslav): Na pozici stopera odehrál celé utkání proti Spartě, spolehlivým výkonem zneškodnil ofenzivu letenských a přispěl tak k důležitému vítězství 2:1.

Matěj Chaluš (1. FK Příbram): Talentovaný obránce odehrál celé utkání na půdě silného Jablonce, porážce 3:0 ale zabránit nedokázal.

Oliver Kingue (1. FK Příbram): V utkání s Jabloncem strávil na hřišti celých 90 minut, ani on však vítězství Severočechů neodvrátil.

Jan Matoušek (1. FK Příbram): Rychlonohý útočník odehrál proti čtvrtému týmu ligové tabulky celý zápas, gólově se ale neprosadil a Příbram tak odjela ze severu Čech bez bodu.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Ve stoperské dvojici odehrál celé utkání na hřišti Plzně, těsné porážce svého týmu 3:2 ale zabránit nedokázal.

Júsuf Hilál (Bohemians 1905): V utkání s Plzní se na hřiště dostal v 56. minutě, když vystřídal Puškáče. Svému týmu dokázal pomoci vsítit dvě branky a vyrovnat nepříznivého skóre, sám se ale gólově neprosadil a domácí brankou v posledních minutách strhli vítězství na svou stranu.

MOL Cup

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Proti Olomouci odehrál celé utkání, svému týmu pomohl udržet čisté konto a přispěl tak k historickému postupu Klokanů do semifinále poháru.

Júsuf Hilál (Bohemians 1905): V zápase proti Olomouci se na hřiště dostal v 62. minutě a bojovným výkonem pomohl svému týmu vyválčit vítězství 1:0.

Jan Sýkora (FC Slovan Liberec): Na hřišti Baníku Ostrava odehrál 76 minut a parádním volejem po Hybšově centru otevřel střelecký účet utkání. Domácí však dokázali skóre zápasu otočit a zvítězit 2:1.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Jonas Auer (FK Viktoria Žižkov): Na půdě Znojma nastoupil osmnáctiletý křídelník na celých 90 minut, výrazněji se ale neprosadil a porážce 1:0 se mu zabránit nepodařilo.

Ondřej Žežulka (FK Viktoria Žižkov): Proti jihomoravskému celku odehrál talentovaný obránce celé utkání, ani on však porážku Žižkova odvrátit nedokázal.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Na hřiště nastoupil v 74. minutě za stavu 1:0 pro hostující České Budějovice, zvrátit nepříznivý průběh utkání a porážku svého celku se mu však nepodařilo.

Česká fotbalová liga (ČFL)

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): Na hřišti Velvar odchytal celé utkání, v následném penaltovém rozstřelu zneškodnil dva pokusy soupeře a výraznou měrou tak přispěl k vítězství Vyšehradu 3:2.

Vojtěch Mareš (FK Slavoj Vyšehrad): Proti Velvarům strávil na hřišti celých 90 minut a spolehlivým výkonem v defenzivě přispěl k vyválčenému vítězství svého týmu.

Jan Vejvar (FK Slavoj Vyšehrad): Na trávníku v duelu proti středočeskému celku vydržel 67 minut, kdy byl za nerozhodného stavu 1:1 střídán Danielem Krejdlem.

Daniel Krejdl (FK Slavoj Vyšehrad): Do zápasu proti Velvarům naskočil v průběhu druhého poločasu, v závěrečném penaltovém rozstřelu uspěl a pomohl tak k vítězství Pražanů 3:2.

Václav Pardubský (FK Slavoj Vyšehrad): Na hřiště se dostal v 81. minutě, kdy vystřídal Rataje. V penaltovém rozstřelu proměnil rozhodující šestý pokus a rozhodl tak o výhře Vyšehradu.

Ladislav Krobot (FK Slavoj Vyšehrad): Duel proti Velvarům pro něj začal v 87. minutě po vystřídání Čapka, i on v závěrečném rozstřelu pomohl proměněným pokusem ze značky penaltového puntíku k vítězství svého týmu. 

Lukáš Veselý (FK Loko Vltavín): Jednadvacetiletý záložník odehrál proti Zápům celý zápas a spolehlivým výkonem přispěl k vítězství Pražanů 1:0 po penaltovém rozstřelu.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Železiarne Podbrezová): V druhém kole skupiny o udržení odchytal talentovaný brankář celé utkání proti Senici, neinkasoval a pomohl tak svému týmu k bodu za bezbrankovou remízu.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články