ONLINE: Od 16:30 v Opavě. V bráně nakonec Kovář | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 16:30 v Opavě. V bráně nakonec Kovář

Sešívané čeká v rámci 8. kola FORTUNA:LIGY od 16:30 zápas na hřišti Opavy. Utkání odvysílá O2 TV Sport.

Kvůli zdravotním problémům nemohl Jindřich Trpišovský při výběru sestavy spoléhat na Jakuba Hromadu, Ibrahima Traorého, Davida Hovorku. K dispozici mu nebyl také Jan Bořil. 

Při předzápasové rozcvičce postihly problémy se zády i Ondřeje Koláře, který měl utkání coby brankářská jednička tradičně odchytat. Zastoupit ho musel nakonec Přemysl Kovář.

Před Přemyslem Kovářem obrannou čtveřici tvoří Tomáš Holeš, Ondřej Kúdela, Michal Frydrych a Jaroslav Zelený. Na pozici obranného štítu se jako už tradičně postaví Tomáš Souček, nad ním pak bude operovat Nicolae Stanciu společně s Josefem Hušbauerem. Júsufa Hilála na hrotu podporují ze stran Peter Olayinka a Lukáš Masopust.

Sestava: Kovář – Holeš, Kúdela, Frydrych, Zelený – Souček – Masopust, Stanciu, Hušbauer, Olayinka – Júsuf
Náhradníci: Coufal, Tecl, van Buren, Baluta, Škoda, Ševčík

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje ve 16:10. Ti z vás, kteří O2 TV nemají, nemusí zoufat. Do 22. září totiž můžete sledovat sportovní pořady zcela zdarma. Návod, jak naladit sportovní přenosy, najdete zde: O2 TV Sport Pack zdarma

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

I tentokrát vás zápasem provede Radio Slavia, které můžete naladit i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

MATCHDAY Slovácko. Poslední výjezd, smutná výhra

21. 5. 2024
Slávisti obsadí v ročníku 2023/24 stříbrnou příčku, nic na tom nezměnila ani sobotní výhra v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY poslední výjezd sezony zmapovaly.

Přijďte na otevřený trénink Walking Football

21. 5. 2024
Slavia, MČ Praha 10 a organizace Senior Fitnes pořádají a zvou na otevřený trénink Walking Footballu neboli „fotbalu v chůzi“. Bude se konat ve středu 29. května 2024 od 9:30 do 11:30 na tréninkovém hřišti v areálu SK Slavia Praha. Přihlásit se mohou nejen sousedé z „desítky“, ale také všichni slávisté a slávistky, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je být hráčem Slavie. Účast na akci možná od 50 let věku.

Starší žáci jasně přehráli FTA, U17 slaví mistrovský titul

21. 5. 2024
Žáci U15 a U14 předvedli proti FTA povedené výkony i s dvouciferným výsledkem. Mladší dorostenci si po výhře v Liberci pojistili mistrovský titul. Přípravky změřily síly s výběry PFS. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články