ONLINE: Od 17:00 doma proti Teplicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 doma proti Teplicím

Ve 16. kole FORTUNA:LIGY čeká sešívané v Sinobo Stadium od 17:00 utkání proti Teplicím.

V brance Slavie chytá tradiční opora Ondřej Kolář, kterého chrání obranná čtveřice Vladimír Coufal, Michal Frydrych, Ondřej Kúdela a Jan Bořil. Na pozici defenzivního záložníka operuje s kapitánskou páskou Tomáš Souček, kterého ve středu hřiště doplňuje Josef Hušbauer s Nico Stanciu. Na křídlech bude podporovat útok Lukáš Masopust a Peter Olayinka, hrot útoku obsadil Júsuf.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport.

Sestava: Kolář – Coufal, Frydrych, Takács, Bořil – Souček – Ševčík, Stanciu, Hušbauer, Olayinka – Tecl

Náhradníci: Kovář - Holeš, van Buren, Škoda, Ševčík, Takács, Traoré

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Sinobo Stadium, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

13. 5. 2024
Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

PREVIEW: Ševčík a Houštecký před Plzní

13. 5. 2024
Čtyři dny po remíze v derby čeká slávisty předposlední domácí duel v sezoně. Do Edenu přijede třetí Plzeň. O duelu promluvil asistent Zdeněk Houštecký a záložník Petr Ševčík.

Výhra žen s Libercem, série 24 zápasů bez porážky

13. 5. 2024
V nadstavbové části 1. ligy žen si naše fotbalistky připsaly vítězství 6:1 na hřišti Liberce, prodlužují tak svou sérii na neuvěřitelných 24 zápasů bez porážky. Mezi střelkyně se zapsaly Košíková, Černá, Svitková, Stackpole, Szewieczková a Keene

Další články