Jan Nezmar ukončí své působení ve Slavii | SK Slavia Praha
Více

Jan Nezmar ukončí své působení ve Slavii

Dosavadní viceprezident pro sport Jan Nezmar ukončí své působení v klubu. Jeho nástupcem ve funkci sportovního ředitele bude Jiří Bílek.

Jan Nezmar končí v klubu k 31. srpnu 2020. Jeho nástupcem jednohlasně zvolilo představenstvo klubu Jiřího Bílka, který dosud působil ve sportovním úseku se zodpovědností za B-tým, mládež a ženy.

„Děkujeme Janu Nezmarovi za jeho dosavadní práci pro Slavii. Byl u velkých úspěchů a rozhodně se zapsal do klubové historie. Přejeme mu do jeho další životní etapy hodně štěstí," uvedl předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

„Když se řekne Slavia a moje působení v ní, tak se mi jako první vybaví ta spousta zážitků, které člověku zůstanou do konce života. Právě tyto zážitky jsou důvodem, proč jsem začal hrát fotbal, a proč ho celý život dělám. Díky tomu, jak se nám tu dařilo, je těch zážitků velká spousta. Neopakovatelnými, životními zážitky byl postup přes Sevillu, účast v Lize mistrů, která znamená pro každý český klub obrovský úspěch. Není to samozřejmost. Jsou tam ale i další momenty jako například zisk historického doublu po 70 letech. Vybaví se mi spousta lidí, se kterými si člověk vytvoří vztah. Panovala tu výborná atmosféra, a to jak uvnitř týmu, tak i celého klubu a všem kolegům bych chtěl za spolupráci poděkovat," uvedl ke svému odchodu Jan Nezmar.

Jan Nezmar spojil své jméno se Slavií v polovině listopadu 2017, kdy obsadil post sportovního ředitele klubu. Jedním z prvních počinů ve funkci bylo odvolání trenérského týmu Jaroslava Šilhavého a angažování Jindřicha Trpišovského společně s jeho týmem asistentů. S klubem získal dva mistrovské tituly, dva domácí poháry, postup do čtvrtfinále Evropské ligy a účast v základní skupině Ligy mistrů UEFA. 

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články